HDcamp tilbyder et stort udvalg af kvalitetsudstyr til motorcyklister, camping-, outdoor- og fritidsfolket. Rådgivning om alle varer - Ring eller skriv og bestil online eller besøg os i butikken i Langeskov.

Åbningstider mandag & fredag kl. 12.00 – 17.00. Ring 70 20 21 74

Hoody3

1.199,00 kr.1.499,00 kr.

Varenummer (SKU): Hoody3 Kategori:

Beskrivelse

Vores Hoody har de seneste år været meget populær og af mange bruges både til fritid og hverdagsbrug.  

Hoody3 er en unik fleecejakke produceret i et 4-vejs strækbart materiale. Materialet har styrkeegenskaber, der konsekvent genopretter sin oprindelige form efter udstrækning.

Materialet optager og spreder fugt og derved intensiveres fordampningen. Det betyder, at du ikke bliver nedkølet, og at jakken tørrer hurtigere.

Den tekniske sammensætning af materialer gør, at alle zoner på jakken er åndbare og ved hjælp af en særlig konstruktionsteknik er frontpartiet vindafvisende – og det bliver du glad for, hvis det pludselig blæser op, eller hvis du bruger jakken under bådfiskeri.

Ved ærmeåbningen findes en fiks anordning til tommelfingeren, der gør, at jakken bliver på plads. Den kan også bruges som en halv-handske, så man ikke kommer til at fryse hænderne. Hoody3 kan derfor også med stor fordel bruges som et isolerende mellemlag – for eksempel under din fiskejakke.

Du vil elske komforten uanset aktivitetsniveau. Behalig varme, fugtstyring og elastiske sømme, giver opskriften på en jakke, der balancerer beskyttelse, komfort og holdbarhed.

Hoody3 har desuden fået justerbar livvidde, så den kan spændes helt ind. Endelig er jakken blevet lidt længere end tidligere modeller, ligesom Hoody3 er lidt længere bagpå end foran.

Hætten kan med stor fordel kombineres med brag af en kasket/cap.

Mere end 90% af jakken er produceret i direkte genanvendelige materialer.
Lommer

Hoody3 er blevet opgraderet med en brystlomme. Lommen er så stor, at du nemt kan medbringe en stor boks, kroge, forfang eller lignende. Det gør, at Hoody3 nu er et oplagt valg til de korte fisketure eller aftenture i sommerhalvåret, hvor man ved, at der ikke kommer regn.

 

Hoody3 har desuden to skrå håndvarmerlommer.

 

Alle lommer er foret med forstærket polyamid og udstyret med slidstærke lynlåse fra YKK® – din sikkerhed for høj kvalitet. Kombinationen giver dig en langtidsholdbar lomme, der modstår sand, mudder og saltvand – eller hvad du nu kunne finde på at udsætte den for.
Leaf version

Vi siger, at Hoody3 har ”under radar” dekoration – du fremstå diskret i skoven uden at ligne en kampsoldat.

Dekoreringen er tilfældigt placeret, hvorfor der ikke findes to indentiske jakker.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg
Størrelse

s, m, l, xl, xxl, xxxl, Jumbo

Farve

Sort, Leaf, Sort Leaf

Tilmeld dig nyhedsmail
Invalid or empty email
You have successfully subscribed to the newsletter.
Something went wrong. Your subscription failed.
Du får 10% på dit første køb og masser af gode tilbud
HDCAMP
X