HDcamp tilbyder et stort udvalg af kvalitetsudstyr til motorcyklister, camping-, outdoor- og fritidsfolket. Rådgivning om alle varer - Ring eller skriv og bestil online eller besøg os i butikken i Langeskov.

Åbningstider mandag & fredag kl. 12.00 – 17.00. Ring 70 20 21 74

KESSTECH FL-DOUBLE SLIP-ONS CHROME, BILLET ROUND END CAP

21.000,00 kr.

På lager

Beskrivelse

Krome endehætter. ECE godkendt. ESE (Electronic Sound Experience) giver cyklisten en unik køreoplevelse med lyd i fuld lydstyrke.
Ud over tilstanden OFF og ON er ESE udstyret med en tredje mode MEDIUM, hvor udstødningsventilen indtager en mellemstilling og giver rytteren en ekstra, tredje, klart klar lydoption.
Power-Feature ESE giver dig strøm, hvis du har brug for det! I tilstanden OFF og MEDIUM er der et ekstra strømudbytte til rådighed.
ESE registrerer automatisk, når en rytter pludselig kræver mere power (f.eks. Ved overhaling eller i en farlig situation, der kræver øjeblikkelig power) og leverer den ekstra effekt, uden at rytteren skal ændre tilstanden.
Aktiv motorbeskyttelse: Når du er i OFF -tilstand, og ESE registrerer, at køretøjets motor bliver varmere og varmere, for eksempel ved rødt lys, åbner ventilen automatisk lidt for at reducere udstødningsgastrykket og lade varmen går ud. Hvis køreprofilen skifter til en termisk mere ukritisk situation, skifter du til OFF -tilstand igen.
Passer til:
117″ CVO Touring models 
18-20 CVO Road Glide 
18-20 CVO Street Glide 
18-20 CVO Ultra Limited(NU)

Yderligere information

Partner

Tilmeld dig nyhedsmail
Invalid or empty email
You have successfully subscribed to the newsletter.
Something went wrong. Your subscription failed.
Du får 10% på dit første køb og masser af gode tilbud
HDCAMP
X