HDcamp tilbyder et stort udvalg af kvalitetsudstyr til motorcyklister, camping-, outdoor- og fritidsfolket. Rådgivning om alle varer - Ring eller skriv og bestil online eller besøg os i butikken i Langeskov.

Åbningstider mandag & fredag kl. 12.00 – 17.00. Ring 70 20 21 74

KESSTECH FUSION SHORT SLIP-ONS BLACK, SLASH SHORT DOWN

21.300,00 kr.

På lager

Beskrivelse

Korte endekapper i mat guld, ECE godkendt.
ESE (Electronic Sound Experience) giver cyklisten en unik køreoplevelse med lyd i fuld lydstyrke. Ud over tilstanden OFF og ON er ESE udstyret med en tredje mode MEDIUM, hvor udstødningsventilen indtager en mellemstilling og giver rytteren en ekstra, tredje, klart klar lydoption. Power-Feature ESE giver dig power, hvis du har brug for det! I tilstanden OFF og MEDIUM er der et ekstra powerudbytte til rådighed.
ESE registrerer automatisk, når en rytter pludselig kræver mere power (f.eks. Ved overhaling eller i en farlig situation, der kræver øjeblikkelig power) og leverer den ekstra effekt, uden at rytteren skal ændre tilstanden. Aktiv motorbeskyttelse: Når du er i OFF -tilstand, og ESE registrerer, at motoren bliver varmere og varmere, f.eks. Ved rødt lys, åbner ventilen automatisk lidt for at reducere udstødningsgastrykket og lade varmen går ud. Hvis køreprofilen skifter til en termisk mere ukritisk situation, skifter du til OFF -tilstand igen.
Passer til:
107 “M8 Softail-modeller
18-20 Fat Bob

Yderligere information

Partner

Tilmeld dig nyhedsmail
Invalid or empty email
You have successfully subscribed to the newsletter.
Something went wrong. Your subscription failed.
Du får 10% på dit første køb og masser af gode tilbud
HDCAMP
X