HDcamp tilbyder et stort udvalg af kvalitetsudstyr til motorcyklister, camping-, outdoor- og fritidsfolket. Rådgivning om alle varer - Ring eller skriv og bestil online eller besøg os i butikken i Langeskov.

Åbningstider mandag & fredag kl. 12.00 – 17.00. Ring 70 20 21 74

Evaporator3 Bukser

999,00 kr.1.199,00 kr.

Varenummer (SKU): 99926 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Du får den ikke gratis, men…

Spørger du os, så er er Evaporator3 TechnicalMerino en af vores bedste nyheder i meget lang tid. Og hvorfor så det?

Jo, det er nemlig et produkt, hvor høj komfort og stor slidtyrke forens på bedste vis.

Evaporator3 TechnicalMerino er delvist lavet af naturlig og bæredygtig merinould og delvist 100% genanvendelig fleece. Perfekt harmoni mellem komfort og ydeevne.

På indersiden har du 100% merinould i bedste og blødeste kvalitet. På ydersiden har du den genanvendelige fleece, der giver sættet en høj slidstyrke, ligesom det får tøjet til stadig at se pænt ud efter vedvarende brug.

Evaporator har udviklet sig gennem årene, men denne version er banebrydende i både performance og kvalitet. Den nye uldblanding leverer overlegen holdbarhed, termo-regulering og er naturlig antibakteriel. Det betyder, at den kun skal vaskes, hvis det er virkelig nødvendigt – ellers hænger du det bare ud til luftning.

Evaporator3 er blevet testet grundigt, og vi er forbløffede over, hvordan noget så luksuriøst som merinould kan modstå slid i den grad, vi udsatte den for. Selv efter omfattende brug føles indersiden stadig som ”kaninpels”.

Materialet er 4-vejs strækbart, hvilket sikrer dig bedst mulige bevægelsesfrihed. Evaporator3 er designet til at følge dine bevægelser og takket være stoffets elastiske egenskaber, genvinder Evaporator3 altid sin oprindelige form efter aktivitet.

Sættet er meget fleksibelt og kan bruges både som undertøj og mellemlag. I de kolde måneder er det perfekt som undertøj med fleece uden på. Om foråret er det ideelt som mellemlag med almindeligt merino-undertøj indenunder.

Yderligere information

Vægt 0,36 kg
Størrelse

s, m, l, xl, xxl, xxxl, JumboX

Tilmeld dig nyhedsmail
Invalid or empty email
You have successfully subscribed to the newsletter.
Something went wrong. Your subscription failed.
Du får 10% på dit første køb og masser af gode tilbud
HDCAMP

HDcamp, Nyhavevej 1D, 5550 Langeskov, Danmark. Tlf: 7020 2174. Cvr: 38582372

X