HDcamp tilbyder et stort udvalg af kvalitetsudstyr til motorcyklister, camping-, outdoor- og fritidsfolket. Rådgivning om alle varer - Ring eller skriv og bestil online eller besøg os i butikken i Langeskov.

Åbningstider mandag & fredag kl. 12.00 – 17.00. Ring 70 20 21 74

MC Scorpion Belfast styrthjelm

1.399,00 kr.

Varenummer (SKU): 562803 Kategorier: , ,

Beskrivelse

SCORPION BELFAST EVO SOLID HJELM MAT SORT

Scorpion Belfast motorcykelhjelmen er en moderne jethjelm i retrostil. Fordi skallen på denne jethjelm er lavet af en ekstrem stærk og let glasfiber, mærker du næsten ikke denne hjelm på dit hoved. Den lille hjelmskal og den integrerede solskærm giver denne jethjelm et minimalistisk look.

Solskærmen er ikke synlig, når den er lukket, men kan let klikkes ned med handsker på, når det er nødvendigt. Ud over solskærmen er denne jethjelm også forberedt til at bære med motorcykelbriller.

Belfast Evo jethjelmen har en integreret anti-dug solskærm, så du altid har et perfekt udsyn. Interiøret i Scorpion Belfast er meget flot afsluttet med læder og et Kwikwick3 materiale, der er hygiejnisk og fugttransporterende.

Kindpuderne er helt aftagelige og kan nemt vaskes. Unikt for Scorpion Belfast er, at lineren sidder ret højt i hjelmen, så den synker langt over hovedet på dig. Dette får hjelmen til at se meget mindre ud, når du har den på. Takket være mikrospændelukningen kan du tage hjelmen af ​​og på på ingen tid.

Hjelmen er ECE R22.06 certificeret.

Yderligere information

Vægt 1,2 kg
Størrelse

xs, s, m, l, xl, xxl, xxxl

Farve

matt sort, mørk grå

Tilmeld dig nyhedsmail
Invalid or empty email
You have successfully subscribed to the newsletter.
Something went wrong. Your subscription failed.
Du får 10% på dit første køb og masser af gode tilbud
HDCAMP

HDcamp, Nyhavevej 1D, 5550 Langeskov, Danmark. Tlf: 720 2174. Cvr: 38582372

X