HDcamp tilbyder et stort udvalg af kvalitetsudstyr til motorcyklister, camping-, outdoor- og fritidsfolket. Rådgivning om alle varer - Ring eller skriv og bestil online eller besøg os i butikken i Langeskov.

Åbningstider mandag & fredag kl. 12.00 – 17.00. Ring 70 20 21 74

MC Sena Hjelm Stryker hvid/sort

4.500,00 kr.

LYD AF HARMAN KARDON

Varenummer (SKU): 983751 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

En smart hjelm med Sena Mesh™ og Bluetooth® Intercom-teknologi plus førsteklasses højttalere og mikrofon udviklet af lydeksperter hos Harman Kardon.

LYD AF HARMAN KARDON
Sena Impulse tilbyder en uovertruffen lydoplevelse med SOUND af Harman Kardon.
Højttalerne og mikrofonen er udviklet af lydeksperterne hos Harman Kardon til premium lyd i hjelmen.
Den indvendige konstruktion er optimeret til harmonisk lydisolering af SOUND by Harman Kardon-højttalerne.
De præcist placerede premium-højttalere og det interne akustiske design i kombination med den nye mikrofon gør Impulse-lydoplevelsen uforlignelig. Højttalerne leverer krystalklar lyd til førerens ører, mens mikrofonen med en nyudviklet sensor sørger for pålidelig kommunikation under kørslen.

UDSTYRET MED MESH OG BLUETOOTH KOMMUNIKATION
Impulse har både mesh- og Bluetooth-intercom-platforme, som giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til stort set alle Sena-headset.
Mesh Intercom sikrer stabile og pålidelige forbindelser og fleksibel routing af intercom-signaler og tilbyder exceptionelle niveauer af intercom-lydkvalitet med to mesh-tilstande: Multi-Channel Open Mesh Intercom™ og Group Mesh Intercom™.
Multi-Channel Open Mesh Intercom (Open Mesh) er branchens første intercom-kanalsystem. Som med traditionelle CB-radioer giver Open Mesh-tilstand brugeren mulighed for at skifte mellem ni kanaler. Open Mesh aktiveres med blot et tryk på en knap for at oprette forbindelse til intercom-netværket og understøtter et stort set ubegrænset antal brugere inden for et udvideligt område på op til 8 km (minimum 6 ryttere med en afstand på 1,6 km fra hinanden).
Til private gruppesamtaler tilbyder Impulse Group Mesh Intercom-tilstand. Group Mesh understøtter en enkelt, privat gruppe for op til 24 deltagere og tilbyder det samme udvalg som Open Mesh. For at sikre privatlivets fred kan kun inviterede brugere deltage i gruppe-mesh-chatten.
Klassisk fire-vejs Bluetooth samtaleanlæg er stadig en mulighed for at forbinde Impulse med andre Sena Bluetooth-brugere. Endelig giver en Impulse-hjelm dig mulighed for at oprette forbindelse til en Sena Bluetooth-bruger og fungere som en bro mellem dem og en Group Mesh.

Yderligere information

Vægt 1,7 kg
Størrelse

s, m, l, xl, xxl

Farver

sort, hvid

Tilmeld dig nyhedsmail
Invalid or empty email
You have successfully subscribed to the newsletter.
Something went wrong. Your subscription failed.
Du får 10% på dit første køb og masser af gode tilbud
HDCAMP
X