HDcamp tilbyder et stort udvalg af kvalitetsudstyr til motorcyklister, camping-, outdoor- og fritidsfolket. Rådgivning om alle varer - Ring eller skriv og bestil online eller besøg os i butikken i Langeskov.

Åbningstider mandag & fredag kl. 12.00 – 17.00. Ring 70 20 21 74

MC Sena OutStar Hvid/sort

1.499,00 kr.

Varenummer (SKU): 8809629522434 Kategorier: ,

Beskrivelse

Stil, funktionalitet og værdi samles i Senas nyeste smarte åbne ansigtshjelm – OutStar!

FUNKTION OG KOMFORT MED SENA BLUETOOTH®-TEKNOLOGI
Med OutStar får du en beskyttende hjelm, der tilbyder et praktisk kommunikationssystem med HD-lydkvalitet ud over at være ekstremt behagelig at have på. Klar til brug uden at skulle installere noget i hjelmen, smartjet-hjelmen kan forbindes til din smartphone via Bluetooth® for at afspille musik, foretage telefonopkald eller modtage GPS-meddelelser. En FM-radio og et HD-intercom er også integreret i hjelmen. Med mange funktioner, stil og bekvemmelighed gør OutStar den daglige pendling direkte behageligere.

KOMFORT, STIL OG SIKKERHED; DEN KOMPLETTE PAKKE
Den åbne ansigtshjelm Outstar er lavet af en let (ECE-certificeret) flerlags EPS-skal og har forskellige ventilationsåbninger på toppen og bagsiden af ​​hjelmen. Skrallebeslaget gør det nemt at sætte hageremmen på, hver gang du sætter hjelmen på. Helvisiret beskytter mod snavs på vejen, når det er nødvendigt, og solskærmen beskytter dig ikke kun mod den lavtliggende sol. Den alsidige og handskevenlige drejeknap kan let styres under kørsel og sikrer intuitiv betjening. Alle disse egenskaber sikrer en behagelig og sikker køreoplevelse.

KRYSTALT KLAR LYD TIL HD INTERCOM OG AVANCERET STØJKONTROL
Outstar er designet til at levere krystalklar lydkvalitet, når du bruger kommunikationssystemet. Advanced Noise Control ™ -teknologien, der er patenteret af Sena, reducerer vindstøj til et minimum, så en interferensfri samtaleoplevelse muliggøres via Bluetooth 3.0. Tovejs-intercom har HD-intercom og lader dig tale med en anden chauffør med en taletid på 15 timer over en rækkevidde på op til 800 m.

SMARTPHONE-FORBINDELSE UDVIDER DINE MULIGHEDER
Tilslut din Outstar til din smartphone via Bluetooth, og få adgang til din yndlingsafspilningsliste eller dine yndlingsapps. Afspil bare den musik, du ønsker, eller lyt til din podcast, og nyd musikken gennem de indbyggede højttalere. Med forbindelsen til telefonen er det naturligvis også muligt at modtage GPS-meddelelser eller foretage telefonopkald, men hvis du foretrækker en lokal radiostation, er det også muligt med Outstar.

Størrelser:
S = 53-54 cm
M = 57-58 cm
L = 59-60 cm
XL = 61-62 cm

Yderligere information

Vægt 1,530 kg
Størrelse

s, m, l, xl

Farve

sort, hvid

Tilmeld dig nyhedsmail
Invalid or empty email
You have successfully subscribed to the newsletter.
Something went wrong. Your subscription failed.
Du får 10% på dit første køb og masser af gode tilbud
HDCAMP

HDcamp, Nyhavevej 1D, 5550 Langeskov, Danmark. Tlf: 7020 2174. Cvr: 38582372

X