HDcamp tilbyder et stort udvalg af kvalitetsudstyr til motorcyklister, camping-, outdoor- og fritidsfolket. Rådgivning om alle varer - Ring eller skriv og bestil online eller besøg os i butikken i Langeskov.

Åbningstider mandag & fredag kl. 12.00 – 17.00. Ring 70 20 21 74

Xera4 jakke 100% vind/vandtæt

2.599,00 kr.

Verdens bedste regnjakke, med garanti.

Varenummer (SKU): 983326 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Xera4 er multifunktionel magi. Genanvendt, let og europæisk! Fremstillet i EU.

Funktionaliteter
Jakken har et nyt og effektivt lukningssystem ved håndledene, som kan justeres let.
Xera 4 har tre lommer: To store vandtætte skrå lommer, der er integreret i designet. Disse lommer kan også passe til de store CF-kasser. Inde i venstre lomme er der en løkke til fastgørelse af f.eks. Vores “Pin on reel”.

På bagsiden af ​​jakken er en stor lomme, der passer til alt fra en stor grejboks til frokost og vand. En lodret lyslånslomme, sikret med en YKK® AquaGuard® lynlås, giver dig adgang til lommen på bagsiden af jakken.

Pasform
Xera 4 er udviklet til aktivt brug. Længden på jakken er skræddersyet til en forbedret bevægelsesfrihed under stortset alle fiskesituationer.
Den drejelige hætte følger hovedets bevægelser. Ideel, hvis du har f.eks. briller på.
Taljen kan justeres med en hånd, og håndledet har et nyt og effektivt, let at bruge, lukke-system.

Stof
Den ene ting, der gør denne jakke unik, er det skræddersyede rip-stop stof.
Succesen med at fremstille et stof som dette er baseret på vores evne til at fremstille stof, der kombinerer tekniske egenskaber med innovativt design, hvilket gør det ideelt til fiskeri såvel som andre udendørs aktiviteter.
Vi samarbejder med udviklingsingeniører, som sikrer, at stoffet er i første klasse, og opfylder nøjagtige ydelseskriterier for sportsfiskeri.
Vores værdsatte stofproduktion i Sverige er meget aktiv inden for området Smart Textiles, der samarbejder med universiteter, forskningsinstitutter og højteknologiske virksomheder. Sammen skaber vi interessante udviklinger som denne, der kombinerer fantastisk design med deres tekniske viden. Alt er altså lavet i Sverige.

For at kunne levere topservice og kvalitet er produktionen vertikalt integreret, inklusivt skævning, vævning, farvning, efterbehandling, belægning, laminering, trykning og kvalitetskontrol.
Vertikal integration sikrer fuld kontrol over alle vigtige parametre, hvilket resulterer i et uovertruffent produkt. Ved at holde hele vores stofproduktion i sverige minimerer vi transporten, og som et resultat reducerer vi vores fremstillingsmæssige fodaftryk.
Superfine fibre med ekstrem trækstyrke. Vævet er ekstremt smalt, hvilket reducerer punktering.
Stoffet er fremragende for vandtæthed og vindmodstand. Jakken er meget åndbar og har fået Öko-Tex Standard 100 (Jakken er altså fri for harmfulde kemikalier)

Sidst men ikke mindst er stoffet en del af et koncept, hvor vi genanvender stof, der ellers ville være kasseret på grund af mindre skønhedsfejl. Dette er ikke kun godt for miljøet, men også for dig, da du sparer ca. 50% af den normale pris.
Xera 4 er udviklet med den avancerede viden, som vi har erhvervet gennem årene med fremstilling af fiskejakker. Vi har taget det bedste fra vores gamle modeller som Xelo, Wakasazhi og Xera, og pakket det ind i en helt ny model med funktioner, der holder dig mere end behagelig bl.a. for en aktiv dag ude på vandet.

Xera 4 fremstår som den mest enkle jakke, vi nogensinde har lavet, men sandheden bagved er en kompleks og udfordrende proces. En proces, der kræver det mest dygtige håndværk til rådighed.
Når du går over klipper eller gennem vegetation, med risikoen for, at jakken bliver revet i stykker, vil du sætte pris på de “punkteringssikre” funktioner.

Xera 4 giver overskydende fugt mulighed for at flygte indefra og ud. Dette fungerer via et princip om fugtbevægelse gennem stoffet. Fugt absorberes på indersiden af ​​jakken, og transporteres derefter gennem jakkens film ved vanddampdiffusion, og endelig fordamper fugten fra ydersiden af ​​jakken.

Membranens teknologi har ingen porer, der kan blive tilstoppede, hvilket kan kompromittere fugtighedsdampoverførslen. På grund af dette forbliver transmissionshastighederne for fugtighedsdampen under højt brug, så komfort ikke bliver ofret.

Det indre lag i Xera 4 er forbedret på én sådan måde, at det er mere holdbart og vil modstå massere af bevægelse fra jakkebæreren.
Xera 4 giver dig en mere behagelig og vandtæt beskyttelse end nogensinde før. Bag enkelheden finder du ekstrem holdbarhed såvel som funktionelle funktioner, der gør dette til en ”helårs jakke”. Perfekt til brug udover en fleece, når vejret er koldt.

Yderligere information

Vægt 520 kg
Størrelse

s, m, l, xl, xxl, xxxl

Tilmeld dig nyhedsmail
Invalid or empty email
You have successfully subscribed to the newsletter.
Something went wrong. Your subscription failed.
Du får 10% på dit første køb og masser af gode tilbud
HDCAMP

HDcamp, Nyhavevej 1D, 5550 Langeskov, Danmark. Tlf: 7020 2174. Cvr: 38582372

X