avukat

HDcamp tilbyder et stort udvalg af kvalitetsudstyr til motorcyklister, camping-, outdoor- og fritidsfolket. Rådgivning om alle varer - Ring eller skriv og bestil online eller besøg os i butikken i Slagelse.

Åbningstider mandag til fredag kl. 9.00 – 17.00. Lørdag 9.30 til 12.00. Ring 70 20 21 74

Sena 50R dobbelt

4.899,00 kr.

Beskrivelse

SENA 50R dobbelt sæt – Bluetooth kommunikationssystem til motorcykler 

Et stykke af den mest avancerede teknologi 50R Mesh Intercom ™ headset er designet til dem, der værdsætter et slankt udseende.

50R blev præsenteret under Int. GS Trophy 2020 testet og har bevist sig med over 100 deltagere og medarbejdere i det store New Zealand.

MESH REDEFINED Mesh 2.0 tilbyder et robust nyt niveau af pålidelige intercomforbindelser og danner et adaptivt og autonomt kommunikationsnetværk ved hjælp af intelligent routing management. Det innovative system med prompter og svar mellem Senas Mesh 2.0-headset resulterer i en svimlende 80% stigning i dataoverførsel selv under udfordrende forhold og tilbyder overlegen intercom-lydkvalitet med en absolut solid forbindelse. Derudover finder informationsudvekslingen i realtid mellem tilsluttede enheder sted i blændende hastighed og giver Mesh 2.0-netværket mulighed for straks at bestemme den optimale vej til transmission af meddelelser til alle deltagere. Mesh 2.0 har bevist sig med Senas flagskibsintercom i de mest krævende scenarier og tilbyder et hidtil uset niveau af robust pålidelighed.

RIDECONNECTED som aldrig før. EN ENHED – TRE INTERCOM-TILSTANDER 50R har tre forskellige intercom-tilstande: Group Mesh Intercom, Multi-Channel Open Mesh Intercom og Bluetooth Intercom. Med Group Mesh opretter du en enkelt, privat gruppe, der understøtter op til 24 deltagere inden for en rækkevidde på op til 8 km (mindst 6 chauffører med 1,6 km intervaller).
For yderligere kontrol og fortrolighed skal brugerne inviteres til et gruppe-mesh-netværk. Med Multi-Channel Open Mesh kan du kommunikere med næsten alle, der deltager i Mesh 2.0-netværket inden for en rækkevidde på op til 8 km. I åben mesh-tilstand har du muligheden for først at opleve en absolut industri – multikanalkommunikation! Med ni tilgængelige kanaler kan du skifte til en ny frekvens for samtaler med forskellige grupper inden for Open Mesh-netværket. Den traditionelle Bluetooth-intercom-tilstand afrunder pakken med den tredje tilgængelige kommunikationsmulighed, så enhver chauffør og deres konstant skiftende kørselsscenarier vil drage fordel af den utrolige fleksibilitet og teknologi.

NYE HD-HØJTTALERE TIL EN BEDRE LYDEOPLEVELSE De redesignede højttalere er optimeret, så de kan bæres mere komfortabelt i hjelmen og også tilbyder en imponerende lydydelse.

Som altid passer 50R’s højttalere ind i en hjelmhøjttalerforsænkning uden problemer, men har en skrå kant, så en potentiel forstyrrelse ved brug kan undgås. Det bedste udvendige design er dog ikke meget værd, hvis lydudgangen ikke lever op til forventningerne. Med en markant stigning i lydstyrke, basforstærkning og klarhed opfylder de helt nye HD-højttalere ikke kun forventningerne, de overgår dem også! STEMKOMMANDOER TIL BEDRE KONTROL Tag kontrol over 50R uden at løfte en finger. Du kan styre 50R håndfri ved hjælp af stemmekommandoer, såsom: B. Åbn en Open Mesh-session eller besvar et opkald. Bare sig en ordre, så 50R vil handle for dig. 50R reagerer på otte forskellige sprog, herunder engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, kinesisk, japansk og russisk. Det bedste blandt stemmekommandoer er dog den nye direkte håndfri adgang til Google eller Siri via din smartphone! “Hej Siri, giv venligst anvisninger til det næste hotel!” “Hej Google, hvordan er vejret i dag?” Ingen knapper, ingen flere foreløbige kommandoer. 50R forbinder med alt, hvad Google Assistent og Apples Siri har at tilbyde, mens du er på farten! Få adgang til telefonnumre, musikapps, eller spørg om vejvisning til, hvem der ved hvor. At køre tilsluttet kunne ikke være nemmere.

HURTIGT OPLADET OG AUTOMATISK OPDATERET Er dine 50R løbet tør for batterier? Ud over de tekniske forbedringer af hurtigopladningsfunktionen blev der indbygget et batteri med en særlig høj energitæthed i 50R, så enheden kan oplades 30% hurtigere end tidligere hurtigopladningsbatterier fra Sena. Efter en opladningstid på kun 20 minutter får du 3,5 timers Mesh Intercom eller yderligere 6 timer i Bluetooth-intercom-tilstand. En fuld opladning tager kun en time at oplade enheden fuldt ud og giver otte timers mesh-kommunikation eller 13 timers Bluetooth intercom-taletid! Tilslut blot den medfølgende WiFi-adapter til din 50R

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
Partner

HDCAMP

HDcamp, Karolinevej 10, 4200 Slagelse, Danmark. Tlf: 70 20 21 74. info@hdcamp.dk. Cvr: 43907115

X