HDcamp tilbyder et stort udvalg af kvalitetsudstyr til motorcyklister, camping-, outdoor- og fritidsfolket. Rådgivning om alle varer - Ring eller skriv og bestil online eller besøg os i butikken i Langeskov.

Åbningstider mandag & fredag kl. 12.00 – 17.00. Ring 70 20 21 74

Sølvblanke laks i Blackwater i Irland 01 – 08 september 2023

22.450,00 kr.

Laks i Blackwater
7 overnatninger
6 fiskedage med guide
Flybillet og transport inkluderet
Bor på Bed and Breakfast
Vi står selv for forplejningen
4 deltagere
Alt inklusiv undtaget morgenmad og aftensmad

På lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): 982390 Kategorier: ,

Beskrivelse

Blackwater er Irlands bedste lakseflod
På fiskerejsen til Blackwater skal vi fiske efter både blanke og lettere farvede laks. Sidste uge i august og første uge af september er floden ved at blive fyldt med laks. Vi skal både fiske de nyankomne blanke laks og de begyndende farvede laks, der har placeret sig i floden. Laksene er mellem 2 – 6 kilo og med laks op til 10 – 13 kilo.
Vi skal fange laks i den legendariske Blackwater river og vi fisker i nogle af flodens bedste beats. Ballyduff Bridge Salmon Fishery er vore guides og værter.
Fiskerejse til Blackwater i Irland går til Blackwater Valley i County Waterford.

Fiskeriet omfatter 7 steder spredt over 30 km af floden. Der tilbydes fiskeri, der passer til alle naturens luner og til de typer fiskeri, der må anvendes.
Der er 3 stræk i den øvre del (ca. 60 km fra flodmundingen) og 4 på den nedre del af floden (ca. 30 km fra flodmundingen.)

Blackwater udspringer i County Kerry. Vi skal fiske guidet af Ballyduff Bridge Laks Fishery. Det er et familiedrevet fiskeguide virksomhed, drevet af Connie Corcoran og hans søn Jason Corcoran. De har over 90 års erfaring med guiding og fiskeri på Cork Blackwater-floden. Connie begyndte at lede tilbage i 1961, og der er ingen andre der ved mere om floden end han gør.
Jason begyndte at guide som 13 årig og han har sin fars mangeårige erfaringer i blodet.
Ballyduff Bridge Laks Fishery er den største guide virksomhed på Blackwater nær det kommer til antallet af fiskepladser.
 
Blackwater floden er ved at genetablere sig som Irlands bedste lakseflod takker være en stor indsats og et forbud mod drivgarn. Med en vis usikkerhed regner man med et årligt fangsttal på omkring 5000 – 6000 laks.
Vi skal fiske efter de tidlige laks. I april begynder opgangen at tage fart og i maj er der fuld fart på opgangen af især grilse mellem 2 – 4 kilo, men der er laks på op til 9-10 kilo.
Du skal ikke forvente at fange mange store laks, men du kan forvente et fiskeri med de bedste guides, der kender alle de gode spots og hvordan de skal fiskes. Du kan forvente dig et fiskeri i en dejlig flod og i et miljø med fiskere, pubs og hyggelige oplevelser.
Blackwater er fuld af natur, kultur og historie. Du går i frodig natur og du fisker i skyggen af gamle borgruiner og klostre. Det er en oplevelse på alle måder.
 
FISKERI METODER
Spinning og fluefiskeri er tilladt i hele floden. De fleste stræk har både gode spots for fluefiskeri og spin. Det er angivet nedenfor. Det skal guiderne nok vejlede os i. 
BEMÆRK at vi har guider med hver dag, fordi det bare er det bedste.
 
Se mere om rejsen her
 
 

Yderligere information

Partner

Tilmeld dig nyhedsmail
Invalid or empty email
You have successfully subscribed to the newsletter.
Something went wrong. Your subscription failed.
Du får 10% på dit første køb og masser af gode tilbud
HDCAMP

HDcamp, Nyhavevej 1D, 5550 Langeskov, Danmark. Tlf: 720 2174. Cvr: 38582372

X